Lisätietoja - Perinteinen jäsenkorjaus

Go to content

Lisätietoja

    
JÄSENKORJAUS on kokonaisvaltainen mobilisaatiohoito, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Helpotusta voi saada muun muassa:
- jalkojen, käsien ja selän kipuihin
- Virheasentoihin nilkoissa, polvissa, lonkissa, nikamissa, olkapäissä, ranteissa, niskassa, leuassa…
- Iskiakseen, skolioosiin, tenniskyynärpäähän, olkapäävaivoihin
- Hartioiden ja niskan alueen vaivoihin

    
H.A.A. – Hengitystä avaava ja aktivoiva hieronta on menetelmä, jossa klassisen hieronnan avulla hoidetaan rintakehän alue, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Hoitoalueeseen kuuluu myös kaulan- ja pään alue, jossa sijaitsee purenta- ja apuhengityslihakset. Hoito parantaa hapenottokykyä ja tehostaa fyysistä suoritusta.
 
LYMFAHOITO on kevyt ja turvallinen hoito, joka vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (esim. suolisto). Hoito on rentouttava, ehkäisee turvotusta ja aktivoi suoliston toimintaa. Apua oireisiin on luonani saanut mm. migreeniä, fibromyalgiaa ja menieren tautia sairastavat sekä ummetuksesta kärsivät ihmiset. Olen opiskellut lymfaa kahdella viikonloppukurssilla, esim. haavojen ja arpien hoitojen kanssa kannattaa kääntyä lymfaterapeutin puoleen. Samoin jos olet saanut lääkärin lähetteen lymfahoitoon.
Back to content